Participanți

Indiferent dacă aveți o alimentație tradițională sau dacă  sunteți familiarizat cu conceptul Raw, ori doriți să descoperiți un domeniu amplu ce include a trăi un stil de viață echilibrat dar și activități și produse necesare unui stil de viață sănătos, este necesar să vă înscrieți la Raw Generation Conference. Doar aici veți găsi răspuns la întrebările de debut în domeniu sau soluții de aprofundare a acestui concept.

Raw Generation Conference, se va desfășura la Grand Hotel Italia, Cluj Napoca, în perioada 11-12 Noiembrie 2017. Peste 500 de vizitatori, cunoscători sau debutanți vor participa la prezentările, expoziția și activitățile adiacente ale unui eveniment unic în Europa. Speakeri de renume național și internațional vor dezvălui secretele unui stil de viață sănătos, iar expozanții manifestării vor aduce în atenția dumneavoastră cele mai noi produse și tehnici pentru menținerea minții și a trupului sănătos.

  • Pentru a afla chiar acum de ce trebuie să participați neapărat la acest eveniment click aici.
  • Profitați chiar acum de taxele reduse pentru înscrierea la eveniment. Pentru detalii complete click aici.
  • Veniți din altă localitate și doriți să vă ajutăm cu servicii de transport (avion), transferuri (aeroport-hotel-aeroport) sau cazare ? Pentru a afla informații complete despre aceste servicii click aici.

Vă așteptăm cu drag!