Procedura de înscriere ca participant

Participarea la prezentările și evenimentele conexe Raw Generation Conference se face prin înscrierea la eveniment și achitarea taxei de participare. Am pregătit pentru Dumneavoastră trei opțiuni de înscriere prin pachete personalizate pe necesitățile și dorințele Dumneavoastră.

Pentru fiecare tip de pachet există un număr limitat de locuri alocate, precum și o perioadă de timp. După rezervarea locurilor sau trecerea perioadei de timp, tarifele cresc. De aceea, vă recomandăm să vă rezervați un loc chiar acum, pentru a fi siguri că beneficiați de cea mai bună ofertă.

Termene plata Basic Super-book VIP
01 Iulie 290 lei 420 lei 690 lei
01 Septembrie 390 lei 590 lei 790 lei
01 Noiembrie 490 lei 690 lei 890 lei
Dupa 1nov 590 lei 790 lei 990 lei

Pentru a vă înscrie puteți accesa formularul de înscriere de mai jos. Veți primi prin e-mail informații asupra procedurii de înscriere și o proformă.

Puteți opta pentru trei variante de plată:

  • Depunere cash la orice filială UNICREDIT în contul dedicat manifestării;
  • Virament bancar în contul dedicat manifestării;
  • Prin carte de credit.

După efectuarea plății veți primi prin e-mail confirmarea de înscriere, factura fiscală aferentă și detalii logistice suplimentare. Taxele sunt nerambursabile.

Pentru accesul la zona EXPO nu este necesară înscrierea, intrarea fiind gratuită.

Nu v-ați decis încă să vă înscrieți? Aflați aici cel puțin 10 motive pentru care nu puteți rata acest eveniment !

Pentru orice informații despre înscriere, plăți, confirmări sau detalii logistice, puteți lua legătura cu firma organizatoare la : consult@davantage.ro ori tel: 0264 402 726, 0740 306 603.