Speakeri

Cu expertiză în variate domenii de activitate, speakerii de la Raw Generation Conference au în comun iubirea față de sănătate pentru trup, minte și suflet. Prezentările bazate pe experiență îmbogățite cu informații de ultimă oră, vor aduce o rază de lumină pentru cei care au nevoie de ghidaj spre un stil de viață sănătos. Pentru Raw Generation Conference Cluj, avem o listă bogată de speakeri valoroși:

Ligia Pop
Ligia Pop – Autor a 6 cărți de specialitate, raw food chef, consultant în nutriție raw food și stil de viață sănătos.

Carmen Negoiță
Carmen Negoiță – Fashion blogger și deținătoarea lanțului de cofetării raw vegane Rawyall

Emese Magdás
Emese Magdás – trainer gimnastică intimă și terapeut de echilibru hormonal.

Dr. Tina Irimieș

Angela Laur
Dr. Angela Laur, singurul medic din România specializat pe aromaterapie. Are o vastă experiență acumulată în cei 14 ani de când activează în domeniul aromaterapiei, fiind singurul medic aromaterapeut din România cu formare la facultatea de Medicină din Chișinău, cu stagii de pregătire în Franța și Sankt Petersburg.

Anca Ignat
Anca Ignat – Nutriționist-dietetician

Izabela Pănescu
Izabela Pănescu – Realizatorul emisiunii “Tinerețe fără bătrânețe” la Digi24 și health blogger

Marius Vornicescu
Marius Vornicescu – Terapeut, maseur, scriitor, instructor yoga, consilier. Profesează în următoarele domenii: Aromaterapie, Consilier dezvoltare spirituală, Cristaloterapie, Magnetoterapie, Nutriție/ Dietoterapie, Reiki, Yoga.

Adrian Vornicu
Adrian Vornicu – Specialist in Bioelectronică Vincent, Domenii de competență: Micronutriție și Hidroterapie.

Iulian Cristian Mihai
Iulian Cristian Mihai – Kinetoterapeut specializat în Gimnastică Funcţională şi Terapii Manuale pentru armonizare posturala si recuperare sportiva.